Iată ce SALARII WOW au angajații Consiliului Județean Argeș. S-au ÎNCINS SPIRITELE, pe marginea subiectului

0
1146

Joi, în ședința de Consiliu Județean Argeș, de la ora 15.00, s-a votat proiect de hotărâre privind stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Argeș, începând cu data de 1 iulie 2017. Consilierii PNL, PMP și PAM au votat împotriva acestui proiect de hotărâre pe motiv că sunt salarii prea mari și nejustificate, comparativ cu piața muncii actuale din județul Argeș, făcând astfel să creeze frustrare printre salariații de la stat ori pentru cei din mediul privat.

Consilierul județean PNL, Adrian Miuțescu, a făcut o paralelă cu salariile obținute de angajații Dacia Renault, aceștia din urmă fiind printre cei mai bine plătiți salariați ai companiilor private argeșene. ”Sunt companii importante care au salariul mediu de 3500 – 4500 lei. Dacă noi nu facem raportul, ci doar mergem pe ideea ca să ne meargă nouă bine, ca grup restrâns de salariați, nu vom vota acest proiect de lege.”, a declarat Miuțescu.

Cineva în 89 s-a prăpădit degeaba. Ce legătură are muncitorul X cu stabilirea unei grile de salarizare aprobate la nivel național?”, a ripostat Ion Mânzână, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

Într-adevăr, domnule președinte al Partidului Național Liberal Argeș, procedura dumneavoastră nu este asta, dumneavoastră tăiați salariile oamenilor ca aceștia pe care îi aveți în spatele dumneavostră. Noi le măjorăm salariile pentru a fi motivați să facă performanță.”, a continuat Dan Manu, președintele CJ Argeș. Proiectul a fost adoptat în ședința de joi, astfel că iată care vor fi salariile de bază ale angajaților din interiorul CJ Argeș, pe funcții:

LASA UN RASPUNS