Iata care sunt traficantii de droguri RETINUTI, in urma flagrantului de marti seara! Sunt 4

0
1696

După cum v-am anuntat marti seara, a fost organizat un flagrant delict în cartierul Găvana, în timpul căruia un traficant de droguri a fost prins vanzând unui ofiţer sub acoperire aproximativ 300 de grame de produse halucinogene, de mare risc.

Acţiunea a fost una cu mult mai mare, tot marţi fiind organizate simultan diverse “întalniri” între ofiţerii Brigăzii de Combaterea Criminalităţii Organizate Piteşti şi suspecţi.

La final patru indivizi au ajuns în arest, fiind reţinuţi pe bază de ordonanaţă pentru 24 de ore, iar acestia sunt: Lucian Marius Dragnea de 30 de ani zis Bobi Tiganu, recidivist, Andrei Vlad Oprea de 24 de ani, Constantin Marian Cotorogea de 22 de ani, Alexandru Gabriel Zgaia 21 de ani.

Acestia au petrecut noaptea în arest urmând ca astăzi să fie duşi la instanţă cu propunerea de arestare preventivă. Mihai Cristian B. de 18 ani şi Lucian Nicolae T. de 28 de ani au scăpat ca prin urechile acului de arest, împotriva lor fiind luată măsura controlului judiciar. Indivizii sunt din Piteşti şi Bucureşti.

LASA UN RASPUNS