Iata care sunt INSTANTELE din Arges care continua PROTESTELE! Judeca doar dosarele URGENTE

0
386

Protestele magistraţilor continuă doar în unele instanţe. În timp ce unele judecătorii au reluat cauzele, altele judecă doar dosarele urgente.

Astfel, Tribunalul Argeş continuă protestul până vineri, când urmează să fie întrunită Adunarea Generală pentru a se stabili dacă va înceta sau va continua şi sub ce formă. În aceeaşi situaţie se află şi Judecătoria Câmpulung urmând ca decizia să fie luată tot vineri. Judecătroia Topoloveni a renunţat la protest de luni, în timp ce magistraţii de la Judecătoriile Costeşti, Curtea de Argeş şi Piteşti continuă protestul.

Zeci de instanţe şi parchete din întreaga tară au semnat „Memorandumul privind justiţia” şi cer reformarea sistemului judiciar. În document magistratii expun problemele din sistemul judiciar şi solicită implementarea unui set de măsuri care să conducă la o „justiţie eficientă, modernă şi de calitate”. Întalnirea pe care reprezentaţii CSM şi Ministerul Justişiei au avut-o vineri, nu au dus la un rezultat concret însă ministrul Raluca Prună a promis că va analiza atent toate solicitările din memorandum.

LASA UN RASPUNS