I s-a facut rau vazandu-se in fata instantei! Au ingrozit o tara intreaga, insa sustin ca sunt nevinovati!

0
336

Au ingrozit o tara intreaga, insa sustin sus si tare ca sunt nevinovati. La instanta, unei inculpate i s-a facut rau, avand probelem cu glicemia, si a fost nevoie de interventia unui echipaj SMURD.
Au oripilat o ţară întreagă prin grozăviile la care şi-au supus sclavii, şi cu toate acestea cu toţii susţin sus şi tare: “Nu sunt vinovat”.

Cei 37 de inculpaţi au fosta duşi la Curtea de Apel Piteşti acolo unde în acest moment se judecă contestaţiile la arestarea preventivă. Rromii din Berevoeşti vor să fie cercetaţi în stare de libertate, deşi au obligat oameni nevinovati să muncească pentru ei, i-au trimis la furat de lemne şi la cerşit. Din motivarea dată de Tribunalul Argeş în sentinţele de arestare preventivă, reiese clar la ce umilinţe şi bătăi au fost supuse victimele.

De asemenea, în sentinţe se precizează faptul că niciunul dintre suspecţi nu lucra sau obţinea vreun venit, ci existenţa lor materială se baza doar pe muncile depuse de victime. În acest moment, judecătorii Curţii de Apel Piteşti judecă cele două dosare (inculpaţii au fost împpăţişi în două dosare dat fiind numărul lor foarte mare). Afară forţe importante de ordine ţin la distanţă rudele celor aerstaţi veniţi in număr mare la instanţă.

Unui inculpat i s-a făcut rău şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD, medicii acordandu-i femeii îngrijri medicale. Pacienta avea probleme cu glicemia.