I-a GOLIT cardul in “doi timpi si trei miscari”! Pagubit de 3000 lei

0
292

Un bărbat a parcat, marţi, autoutilitara pe care o conducea, pe strada Nordului, din Curtea de Argeş. A plecat de lângă autovehicul lăsându-l descuiat. A fost ca o invitaţie făcută hoţilor care, evident, au profitat de neglijenţa şoferului.

Aflaţi în zonă, Tudor Gabriel D., de 22 de ani, din comuna Valea Danului, Beniamin P., de 20 de ani şi o minoră în vârstă de 15 ani, ultimii doi din Curtea de Argeş, au acţionat imediat. Fata a deschis portiera şi a furat cardul bancar al conducătorului auto.

Proprietarului le dăduse mură-n gură şi condul PIN, acesta fiind lipit de card. Pană să-şi dea seama cel păgubit de cele petrecute, contul îi fusese golit. Cei au mers la două ATM-uri din oraş şi au retras în scurt timp, suma de 3.000 de lei.

Atunci când a realizat că nu mai are cardul, şoferul a sunat la 112. Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Curtea de Argeş au demarta cercetările, luand la rând fiecare bancomat din oraş. Aşa cum se ştie, ATM-urile sunt prevăzute cu camere de supraveghere iar prinderea hoţilor a fost doar o chestiune de timp. Puşi în faţa probelor, făptaşii au recunoscut şi au înapoiat cei 3.000 de lei. Asta nu îi scapă de dosarele penale întocmite pe numele lor.

LASA UN RASPUNS