Hoți de lemne, AGRESIVI! CINE sunt cei 3 hoți arestați, după ce au lovit un proprietar de pădure

0
1464

Trei hoţi de lemne au devenit agresivi, în timp ce au fost prinşi furând dintr-o pădure privată. Toţi au ajuns în arest şi astăzi vor fi prezentaţi parchetului cu propunerea de arestare preventivă.

Din cercetări, polițiștii, au stabilit că, în data de 21 martie, Leonard-Nicolae Nicula, de 25 de ani, Mihai-Ionut Prepeliţă, de 25 ani, ambii din comuna Cocu și Petre-Dragos Drăghici, de 21 de ani, din comuna Cotmeana, se aflau la furta de lemne într-o pădure privată. Când indivizii terminaseră de tăiat şi încărcat lemne a ajuns proprietarul. Ca să poată fugi, l-au lovit şi duşi au fost!
Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului și din cadrul Serviciului Criminalistic și luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale au efectuat două percheziții la domiciliile celor în cauză.
În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două drujbe și un atelaj, bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracțiunilor.
Cei trei bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri. Aceștia au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri cu caracter preventiv.

LASA UN RASPUNS