GREA incercare pentru acesta fetita si familia ei. O poveste IMPRESIONANTA! Merita AJUTORUL nostru

0
3093

Este greu de crezut cum un astfel de copilas, la o varsta atat de frageda, trebuie sa treaca printr-o asa grea incercare. La fel si familia fetitei. Maria Isabela are 2 anisori si are o tumoare renala cu metastaza la plamani. Micuta are mare nevoie de ajutor, mai ales ca singura ei sansa este o clinica din Italia. Cei care doresc sa ajute familia, in aceasta grea incercare, sa citeasca acest mesaj impresionant, iar oamenii de bine sa ajute la strangerea sumei necesare pentru tratament.

“Buna seara, dragii mei! Numele meu este Maria Isabela, am aproape 2 anisori si sunt fericita ca fac parte dintr-o lume atat de frumoasa! Din pacate intr-o zi nu m-am simtit prea bine si asa am ajuns la doctor. Eram in bratele mamei mele cand am aflat o veste cumplita. Domnul doctor mi-a spus ca am o tumoare renala – nefroblastom cu metastaze la plamani. Eu sunt mica si spitalele ma sperie, dar am inteles ca singura mea sansa este o clinica din Italia. Din pacate mami si cu tati nu dispun de banutii necesari, iar acest lucru ma sperie, de aceea as avea nevoie de ajutorul vostru. Pentru cei care doresc sa ma ajute, orice suma este bine venita. Si un share m-ar ajuta foarte mult! Acestea sunt conturile unde se pot face donatii:
CONT LEI
RO27RZBR0000060019229672
CONT EURO
RO97RZBR0000060019229673
Conturile sunt deschise pe numele tatălui meu, IONEL AUGUSTIN COSTEA, la Raiffeisen Bank Agenția Pitești. Va multumesc din suflet, oameni frumosi!”

LASA UN RASPUNS