GER NĂPRASNIC! Unde au fost înregistrate cele mai SCĂZUTE TEMPERATURI

0
379

Valorile termice au coborât în această dimineață, în unele zone ale țării, până la aproape de minus 20 de grade. Unde a fost ger năprasnic la primele ore ale zilei, deși ne apropiem de 1 martie?

Cel mai frig era, la ora 7 dimineața, la Rădăuți, în nordul țării, unde s-au atins minus 19 grade. Minus 16 grade erau la Joseni, iar la Bâlea Lac minus 10 grade. În Capitală, s-au înregistrat minus 2 grade în această dimineață.

Potrivit ANM, astăzi, vremea va fi în general închisă, iar precipitaţiile vor fi mai frecvente în jumătatea de sud-vest a ţării. În Maramureş, Crişana, Banat, Oltenia şi local în Muntenia precipitatiile vor fi predominant ninsori în zonele mai înalte de relief şi mixte în rest. În celelalte regiuni doar izolat vor fi ninsori slabe. În vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona deluroasă din vestul şi nord-vestul Olteniei ninsorile se vor menţine moderate cantitativ şi se va depune în continuare strat de zăpadă. O zi relativ rece în Oltenia, Muntenia şi Moldova, în timp ce în rest vor fi valori apropiate de mediile climatologice, astfel că maximele se vor încadra între -2 şi 6 grade.

LASA UN RASPUNS