General suspectat ca ar fi IMPUSCAT mortal un om! Acuzatii contradictorii

0
441

Acuzatii grave! Un ofiter SPP sustine ca seful sau ar fi impuscat mortal un om in timpul unei partide de vanatoare, in urma cu circa 4 ani. Cel acuzat ar fi chiar generalul Lucian Pohontu, seful Serviiciului de Paza si Protectie, originar din judetul Arges, localitatea Leresti.

Dezvaluirea facuta de ofiterul SPP a fost facuta in cadrul emisiunii televizate la Antena 3, Sinteza Zilei, acestuia fiindu-i insa protejata identitatea. Din datele Parchetului General reiese că lucrurile stau exact invers faţă de cum au fost prezentate de postul tv amintit, respectiv acuzat de împuşcareea unui om la vânătoare este chiar cel care îl acuză pe şeful SPP de faptă, relateaza jurnalistii Romania TV.ro.

La jumătatea lunii iulie a început urmărirea penală împotriva colonelului SPP Petre Soare pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept. Acesta ar fi impuscat din greseala un om la o partida de vanatoare, in ianuarie 2012, cu arma victimei.
Din emisiunea de miercuri seară de la Antena 3 a reieşit că un ofiţer SPP îl acuză pe şeful instituţiei, generalul Lucian Pahonţu, că ar avea pe conştiinţă moartea unui SPP-ist la o partidă de vânătoare la care au participat. Ofiţerul intervievat de Antena 3 spune că s-a decis să vorbească pentru că se fac presiuni asupra lui şi a ajuns chiar să se teamă pentru viaţa lui.
Sursa: Romania TV.ro

LASA UN RASPUNS