Galerie foto WOW! Ce profesoare frumoase si sexy sunt in scolile din Arges!

1
7432

Vacanta mare s-a terminat, iar de luni, 12 septembrie, elevii s-au intors pe bancile scolilor. In Arges sunt 202 unitati cu personalitate juridica si 317 structuri, adica 519 unitati de invatamant. Sunt 90.275 de copii, dintre care: 15.954 – prescolari, la ciclul primar – 26.238, la gimnazial – 22.449, la liceal şi profesional – 24.000, şi post -liceal şi şcoli de maiştri – 1.630.

Oficialitatile au facut un adevarat maraton pentru a participa la evenimentele dedicate inceputului de an scolar. Daca pana acum va prezentam care este moda printre elevele din Arges, la inceput de an scolar, stiindu-se faptul ca nu putini sunt banii pe care ii investesc parintii in aceste zile, pentru ca odrasla lor sa fie chic, ei bine am ales sa va aratam cateva imagini cu sexy – profesoare.

La Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu din Pitesti unde a participat si presedintele FRF, Razvan Burleanu, pentru inaugurarea unui teren de fotbal, doua cadre didactice au intors multe priviri. Suple, inalte, frumos coafate si cu tinute bine alese, cele doua profesoare s-au facut remarcate la deschidere de an scolar. Si pentru ca micutii se plictisisera ori le era foarte cald, acestea incercau sa le explice cu blandete elevilor sa aiba rabdare pana la finalizarea slujbei de pomenire si a discursurilor tinute de participanti. profesoare-2 profesoare-1 profesoara-8 profesoara-6profesoara-5profesoara-7 profesoara-3 profesoare-4

1 COMENTARIU

LASA UN RASPUNS