Galerie FOTO. Universitatea din Pitesti si-a deschis portile! “Profesorul nu trebuie sa mai stea linistit ca oricum studentii vin!”

0
1968

Universitatea din Pitesti si-a deschis portile luni, 3 octombrie 2016, cu incepere de la ora 11.30, cand a avut loc si festivitatea de deschidere. Au participat sute de studenti, dar si nenumarate oficialitati.

Printre cei prezenti: presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, prefectul Cristian Soare, presedintele PSD Arges, senatorul Serban Valeca, fostul rector al UPIT, Gheorghe Barbu, fostul ministru al Economiei Andrei Gerea, deputat de Arges, primarul municipiului Pitesti, Cornel Ionica, presedintele Camerei de Comert si Industrie Arges, George Caval, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri, Dan Ionescu, etc.

“Suntem o Universitate de talie medie. Am putea sa fim mai mari, daca am fi inteligenti. Profesorul nu trebuie sa mai stea linistit ca oricum studentii vin. Trebuie sa fim capabili sa gasim ce specializari se cer, iar asta trebuie sa dam studentului.”, a cuvantat rectorul Universitatii din Pitesti, Dumitru Chirlesan, felicitand totodata studentii in prima zi de cursuri.

Va reamintim ca, dupa ce a avut loc reorganizarea facultatilor din cadrul UPIT, acum sunt 6 la numar, iar in cadrul sedintei Consiliului de Administratie au fost alesi si decanii care vor ocupa insa posturile ca si interimari pana la finalizarea alegerilor.

Noii decani din cadrul Universităţii Piteşti sunt:

  • Facultatea de Ştiinţe Economice şi Drept – prof. univ. dr Eugen Chelaru;
  • Facultatea de Teologie, Litere, Istorie şi Arte prof. univ. dr Ion Popescu;
  • Facultatea de Ştiinţe, Educaţie Fizică şi Informatică – conf. univ. dr Mihail Man;
  • Facultatea de Mecanică şi Tehnologie – conf. univ. dr Alin Ri­zea;
  • Facultatea de Electronică, Calculatoare şi Comunicaţii – prof. univ. dr Nicu Bizon;
  • Facultatea de Ştiinţele Educaţiei, Ştiinţe Sociale şi Psihologie – conf. univ. dr Claudiu Langa.deschidere-universitate-3 deschidere-universitate-6 deschidere-universitate-5-andrei-gereadeschidere-universitate-2 deschidere-universitate-4deschidere-universitate-7-cladiredeschidere-universitate-studenti-zag

LASA UN RASPUNS