Galerie FOTO. Proprietarul, greu de scos din apartamentul in FLACARI. INTOXICATI cu fum! Locatari care au refuzat evacuarea

0
1494

Interventie dificila, in aceste momente, in centrul Pitestiului, zona Mobilux. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce un puternic incendiu a izbucnit la un apartament de la etajul 6. Se pare ca proprietarul este un fost cadru militar, dupa cum povestesc vecinii. “Apara tara, domne!”, spune un varstnic de la fata locului.

Proprietarul nici nu a dorit sa iasa din apartament cand au sosit pompierii, desi locuinta sa era in flacari. Are arsuri superficiale la fata.

Un vecin spune ca si-a dat seama ca s-a intamplat ceva cand i-au bubuit zdravan geamurile termopan. A vazut ulterior cum flacari de un metru jumatate ieseau din apartamentul vecinului sau.

Chiar acum, unei persoane i se ofera ingrijiri medicale, fiind intoxicata cu fum, iar o alta solicita ingrijiri medicale. Sunt si proprietari care nu au dorit sa coboare din apartamente, desi aveau fum in locuinta, spunand ca nu li se va intampla nimic. Mai multe autospeciale de pompieri intervin la aceste momente pentru stingerea incendiului. pompieri-incendiu-1 pompieri-incendiu-3 pompieri-incendiu-4 pompieri-incendiu-5 smurd-noaptea-1

LASA UN RASPUNS