FURAU combustibil din rezervoarele mașinilor parcate pe autostrada București – Pitești!

0
1964

Au furat combustibil din mașinile parcate pe autostrada București – Pitești, iar acum cei doi sunt încarcerați la Penitenciatul Mioveni.

Gheorghe Bumbac, în vârstă de 45 de ani şi Marian Cârstea, de 48 de ani, din comuna Teiu, şi-au găsit naşul. Instanţa le-a venit de hac celor doi, potolindu-i, cel puţin pentru o vreme, cât vor fi încarceraţi.

Bărbaţii sunt cunoscuţi în localitate fiind recidivişti şi, deşi au avut deseori probleme cu poliţia, nu s-au potolit. Gheorghe Bumbac a acumulat de-a lungul timpului mai multe doare penale. Din 2013, el a fost acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, furt de lemne, furt de motorină din camioane. Amicul său, Marian Cârstea, a fost de asemenea acuzat de furturi din locuinţe şi de furturi de motorină din camione. Acum, cei doi au de executat 3 ani şi 6 luni, respectiv 3 ani şi 3 luni închisoare cu executare, după ce Judecătoria Topoloveni i-a condamnat pentru săvârşirea infractiunilor de furt calificat şi şantaj, respectiv favorizarea infractorului.

Concret au fost acuzaţi că furau combustibil din maşinile parcate pe autostrada Bucureşti-Piteşti, iar în timpul procesului au şantaj un martor ca să-l influenţeze să nu declare ceea ce ştie şi au minţit în timpul audierilor acoperind un complice. Au fost încarceraţi la Penitenciarul Mioveni după ce au fost ridicaţi de acasă de forţe impresionante de oameni ai legii între care şi mascaţi de la Serviciul de Acţiuni Speciale.

LASA UN RASPUNS