Foto. Pe langa Tudor Chirila, o alta persoana CELEBRA s-a alaturat protestatarilor! VEDETA: “Când simţi să vii, vii!”

0
6191

Nu doar Tudor Chirila s-a alaturat protestatarilor in Piata Victoriei. O alta persoana celebra a participat la manifestarile din Capitala.

Delia Matache a spus că nu este prima dată când participă la manifestaţii de stradă şi a dezvăluit care a fost momentul ei preferat din seara petrecută în stradă.

Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au fost vazuti alături de zecile de mii de protestatari. Îmbrăcată sport, cu o geacă de iarnă lungă şi căciula trasă pe ochi, Delia s-a amestecat printre oameni şi a manifestat alături de aceştia. Vedeta a spus că a făcut asta pentru că aşa a simţit, mărturisind că cel mai mult i-a plăcut momentul de la 22:00 când toţi oamenii aflaţi în Piaţa Victorie au început să cânte imnul. Delia le-a transmis un mesaj scurt şi concis tuturor celor care merg în viaţă, rugându-i să protesteze fără violenţă.

N-aş vrea să încurajez eu! Când simţi să vii, vii! Plăcut, cel mai frumos a fost când s-a cântat imnul. Traba asta cu cântatul şi faptul că au fost oameni. Oamenii erau un pic surprinşi şi nu înţeleg de ce, pentru că eu am mai fost în stradă când a fost nevoie. M-am mirat că s-au mirat. Fără violenţă”, a declarat Delia pentru Cancan.ro.

LASA UN RASPUNS