FOTO. Oficialitățile locale și naționale s-au bucurat de bucatele tradiționale prezentate la standul orașului Mioveni

0
734

Așa cum v-am relatat încă de joi, Camera de Comerț și Industrie Argeș a organizat, în parteneriat cu mai multe instituții publice, cea de-a doua ediție a Târgului Agro Pitești. Încă din prima zi s-a simțit o evoluție, prin comparație, față de anul anterior, mai ales că au fost foarte multe personalități care au acceptat invitația și s-au alăturat proiectului, atât de nivel național, cât și de nivel local.

Printre participanți: președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, ambasadorul Cehiei în România, Vladimir Valky, Ministrul Cercetării şi Inovării, Șerban Valeca, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Claudiu Sorin Roşu Mareş, deputatul Nicolae Georgescu, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, viceprimarii Sorin Aposoliceanu și Laurențiu Zidaru, subprefectul Gabriel Stoian, directorul Centrului Cultural Mioveni, Gabriel Bratu, fostul șef al Camerei de Comerț și Industrie Argeș, Gheorghe Badea, etc.

Invitații au vizitat standurile de prezentare din cadrul târgului, astfel că de la produse autohtone, la utilaje performante necesare în domeniul agricol, aceștia au avut ce vedea. Oficialitățile s-au bucurat și de gustul bucatelor preparate ”ca la mama acasă” și prezentate la un stand aranjat de reprezentanții orașului Mioveni. Directorul Centrului Cultural Mioveni, Gabriel Bratu, a avut grijă ca aceștia să guste din bucatele reprezentative zonei, astfel că de la președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, până la ministrul Șerban Valeca, secretarul de stat din cadrul Ministerului Agriculturii, Claudiu Sorin Roşu Mareş ori subprefectul Gabriel Stoian, cu toții au vizitat standul expozițional cu gustare.

LASA UN RASPUNS