FOTO. Fosta sefa de la Centrul Cultural Mioveni, mai INDRAGOSTITA ca niciodata! Vezi cu CINE se iubeste! Poarta deja VERIGHETA

0
2299

Fostei sefe de la Centrul Cultural Mioveni si candidat pentru fotoliul de la Primaria Mioveni ii merge foarte bine in plan personal. Fata sa s-a cununat civil si urmeaza ca zilele acestea sa faca si cununia religioasa si, de asemenea, pe degetul fostei candidate a aparut si o verigheta.

Argentina Culcus pare mai fericita ca niciodata, potrivit ultimelor postari de pe Facebook ale acesteia. In urma cu putin timp a postat pe pagina de socializare o imagine in care apare alaturi de un tanar chipes, ambii extrem de eleganti, cel mai probabil pregatiti pentru petrecerea de cununie civila a fiicei Argentinei. Toate bune pana aici, insa cei doi indragostiti, Argentina Culcus si iubitul sau, poarta deja verighete. Nu putine au fost mesajele de felicitari, dupa postarea acestei fotografii. “Ce facusi fata, te maritasi!? Sa fiti sanatosi pt.ca in rest le aveti pe toate.“, “Ce verighete frumoase!”, “Felicitari!”, “Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va bucurati de fiecare zi pe care o petreceti impreuna! Este cel mai frumos dar!!!”, sunt doar cateva dintre mesajele postate de cunoscutii celor doi. Barbatul cu care se iubeste, Adrian, este un coleg de partid, dupa cum reiese din bannerele realizate in campania electorala de la alegerile locale (vezi foto 2).

argentina-elena-culcuspam-argentina-culcus

 

LASA UN RASPUNS