FOTO. Ce spune avocata sefei DNA despre solicitarea Antenei 3! Kovesi a iesit din sediul Curtii de Apel

0
1550

In urma cu putin timp, asa cum v-am informat, Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a parasit Curtea de Apel Pitesti, unde s-a aflat alaturi de mai multi jurnalisti ai Antenei 3, pentru judecarea procesului intentat postului de televiziune Antena 3 si mai multor realizatori TV.

Initial, judecatorii Curtii de Apel Pitesti au dat termen de pronuntare pe 14 decembrie pentru cererea de amendare a procurorului sef al DNA, solicitata de Savaliuc si pentru cererea inaintata de aparatorul Antenei 3 privind revenirea la discutarea pe probatoriu, motivand ca judecatorul nu s-a pronuntat pe probe, si ulterior Razvan Savaliuc a cerut recuzarea intregului complet de judecata.

Aparatorul procurorului sef al DNA a considerat ca neintemeiata solicitarea avocatului Antenei 3. “Reluarea procesului de acolo de unde doresc dansii o consider neintemeiata.”, a afirmat avocatul reclamantei in fata completului de judecata.

La iesirea din sala de judecata, Laura Codruta Kovesi s-a abtinut de la comentarii spunand: “Nu doresc sa dau nicio declaratie!”.

Va reamintim ca, in iunie 2014, Laura Codruța Kovesi a dat în judecată Antena 3 și pe mai multi jurnalisti, reclamând faptul că în emisiunea ”Sinteza zilei” din data de 19 iunie 2014 a fost acuzată că a mușamalizat ancheta în dosarul în care se efectuau cercetări față de Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, și Mircea Băsescu.kovesi-la-curtea-de-apel-pitestikovesi-3-pitesti mugur-ciuvica-si-razvan-savaliuc-curtea-de-apel-pitesti

LASA UN RASPUNS