FOTO. 1.700 de gospării din Argeș au rămas joi noaptea fără curent electric! Presedintele CJ Arges, in teren, in sudul judetului

0
882

Presedintele Consiliului Judetean Arges, Dan Manu, a mers in sudul judetului pentru a vedea, la fața locului, care este situația în ceea ce privește deszăpezirea pe drumurile județene, dar și situația gopodăriilor rămase fără curent electric. De altfel, încă de joi noaptea, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș au acționat pentru a deszapezi drumurile.

Președintele Dan Manu a mers in comunele Bradu, Suseni, Rociu, Negrași, Mozăceni, Slobozia, Ștefan cel Mare, Teiu, Oarja, unde a avut discuții și cu primarii. Pe toate drumurile județene care traversează aceste localitățile acționau utilajele de deszăpezire, drumurile fiind curățate și circulabile, în condiții de iarnă.

Fiind și zi de sărbătoare, Boboteaza, s-a acționat și pentru deszăpezirea zonelor și drumurilor aflate în apropierea lăcașelor de cult.

Din cauza vântului puternic, 1.700 de gospării din Argeș au rămas joi noaptea fără curent, majoritatea în localitățile vizitate de președintele Dan Manu, însă situația a fost remediată, excepție făcând comuna Mozăceni, unde președintele CJ Argeș a fost informat că 30 de gospodării încă nu aveau curent electric. În urma discuțiilor purtate cu cei responsabili, s-au dat asigurări că avaria va fi remediată în cel mai scurt timp și aici.

La această oră, drumurile județene din Argeș sunt în stare bună, nu sunt blocate, dar se circulă în condiții de iarnă.

LASA UN RASPUNS