Fostul ginere al lui Constantin Nicolescu s-a LOGODIT cu cea mai FRUMOASĂ jucătoare de tenis din România!

0
5378

Fostul ginere al lui Constantin Nicolescu, fost șef al Partidului Social Democrat Argeș, s-a logodit cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis româncă.

Ana Bogdan s-a logodit cu Norris Mageanu, presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, si a sarbatorit evenimentul alaturi de Florin si Daiana Mergea.
Ana a anunţat pe pagina ei de Facebook ca s-a logodit cu Norris Mageanu, afacerist, pilot de raliuri, alpinist, nepotul celui mai cunoscut palarier din România, Ion Mageanu, si presedinte al Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, conform sport.ro.

De-a lungul timpului, Mageanu a aparut des in publicatiile mondene datorita unor relatii foarte mediatizate. El se despartise recent, in februarie, dupa o legatura de mai multi ani, de Lorena Menghia, fosta campioana nationala de atletism si sora modelului Catrinel Menghia. De asemenea, s-a mai iubit cu Corina Danila, cu care are si o fetita, dar si cu Madalina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu.

“Iti multumesc pentru ca imi aduci zambetul pe fata si pentru ca imi umpli inima cu bucurie in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca iti pasa! Iti multumesc pentru ca imi dai puterea sa merg inainte dupa fiecare infrangere si pentru ca ma faci sa-mi fortez limitele in fiecare zi. Iti multumesc pentru ca imparti cu mine binele si raul. Iti multumesc pentru ca esti cel mai bun prieten al meu, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, sufletul meu pereche, viitorul meu sot”, a fost mesajul Anei pentru iubitul ei, Norris Măgeanu.

LASA UN RASPUNS