Fosta sotie a unui pitestean joaca in film alaturi de Banderas! Cucereste Hollywood-ul. Alaturi de mari VEDETE

0
1021

Cucereste Hollywood-ul! Apare alaturi de mari vedete. Fosta sotie a pitesteanului a lasat anul trecut Italia si s-a stabilit in Los angeles, cu gândul de a se face remarcată şi la Hollywood, iar acum are deja în CV două filme americane. Şi nu joacă alături de începători, ci lângă patru grei din industrie: Pierce Brosnan, Antonio Banderas, Adrien Brody, John Malkovich.

Fosta sotie a fotbalistului pitestean Adrian Mutu, Alexandra Dinu, cucereste nu unul, ci patru actori de top. Alexandra Dinu (35 de ani) a fost aleasă în distribuţia peliculei “Unchained”, alături de Adrien Brody (43 de ani), Antonio Banderas (56 de ani) şi John Malkovich (62 de ani), aceştia fiind în film trei criminali de carieră. Publicaţiile străine (“Le Parisien”, deadline.com) anunţă deja că filmările vor începe pe 14 noiembrie, în Bulgaria, iar pelicula, regizată de Paul Solet, va avea premiera în a doua jumătate a anului 2017.
Pentru Alexandra Dinu, acesta este al doilea succes american. Actriţa tocmai a terminat prima parte a filmărilor la thrillerul “Final Score”, în care joacă un rol important alături de şarmantul Agent 007 Pierce Brosnan şi Dave Bautista (“Spectre” şi „Guardians of the Galaxy”).

Viaţa la Hollywood e promiţătoare pentru frumoasa blondină, mai ales că şi fiul ei, Mario (14 ani), s-a adaptat repede cu noua şcoală. alexandra-dinu

Sursa: Click.ro

LASA UN RASPUNS