Fost DEPUTAT de Argeș, ARESTAT PREVENTIV!

0
935

Fostul deputat de Argeș și președinte de partid în cadrul organizației județene, a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă a fost reținut ca urmare a conflictului avut în trafic cu o brigadă de la Poliția Rutieră.

Cristian Boureanu a fost dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă după ce în prealabil procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au dispus, prin ordonanţă, la data de 10.06.2017, reţinerea inculpatului pentru o durată de 24 de ore.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus de poliţişti la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, pentru a fi audiat în dosarul în care este acuzat de ultraj după ce ar fi agresat un poliţist. Boureanu nu a putut fi audiat după incident pentru că a adormit în secţie, ulterori fiind dus la spital.

Potrivit jurnaliștilor RTV.net, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.30, poliţiştii rutieri au oprit un autoturism pe Bulevardul Aviatorilor pentru control. În maşină s-ar fi aflat trei persoane, printre care şi Cristian Boureanu. Poliţiştii susţin că acesta era reclacitrant, refuzând să prezinte documentele de identitate. Mai mult, spun reprezentanţii Brigării Rutiere, acesta le-ar fi adresat injurii şi ar fi lovit un poliţist în zona inghinală, iar ulterior i-ar fi prins mâna în uşa maşinii.Sursă: RTV.net

(Foto: Libertatea.net)

LASA UN RASPUNS