Fiul lui Razvan Theodorescu ar fi putut SUPRAVIETUI! Sefa SML Arges vorbeste despre CAUZA mortii: “A fost violenta”

0
1092

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii Razvan Theodorescu, a fost gasit mort luni seara in casa de vacanta pe care o are familia in Corbeni, judetul Arges. Sefa Serviciului de Medicina Legala Arges a vorbit despre cauza mortii acestuia, mai ales ca barbatul nu era bolnav, din cate a explicat si tatal sau luni seara in Corbeni.

“Cauza morţii a fost violentă, ea datorandu-se şocului toxic, cauzat de intoxicaţia posibilă cu venin provocată de muşcătură, posibil şarpe veninos. Cand vom avea toate rezultatele la examenele complementare din datele furnizate, vom şti cu certitudine. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul în sistemul sanguin.“, a explicat Mihaela Popescu, şefa Serviciului de Medicina Legala Argeş, care a adaugat: “Dacă i-ar fi fost administrat serul antiviperin, ar fi supravieţuit.”.

Va reamintim ca Ion Vladimir Theodorescu a fost in urma cu cateva zile in Muntii Buzaului si a fost muscat de un sarpe. A avut febra, insa nu a fost la doctor, au explicat atat tatal sau, cat si un apropiat al lui Vladimir. Baiatul fostului ministru al Culturii avea 43 de ani.

LASA UN RASPUNS