FIRMA care va tipari buletinele de vot, in Arges, la alegerile parlamentare!

0
560

Dupa multi ani in care firma Tiparg, a lui Marcel Proca, era cea castigatoare pentru tiparirea buletinelor de vot in cadrul alegerilor electorale din judetul Arges, de data aceasta o firma diin Bucuresti, cu punct de lucru la Craiova, a castigat licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot.

In ceea ce priveste procedura de achizitie publica a serviciilor de tiparire a buletinelor de vot, pentru organizarea alegerilor parlamentare in judetul nostru, vinerea trecuta a fost declarata firma castigatoare.

Aceasta achizitie publica s-a desfasurat prin procedura simplificata intr-o singura etapa, iar criteriul de atribuire a fost “cel mai bun pret”. Au fost depuse 3 oferte, toate avand oferte tehnice conforme cu cerintele din caietul de sarcini.

In urma analizei ofertelor financiare, castigator a fost desemnat ofertantul cu cel mai mic pret pe pagina (0,0053 lei/pagina), acesta fiind o societate comerciala din Bucuresti cu punct de lucru la Craiova (SC Mondo Sud Europa SRL) care a oferit un pret cu mult sub cel alocat initial pentru tiparirea buletinelor de vot, de 1,4 miliarde. Ceilalti doi ofertanti au fost din judetele Gorj si Teleorman.

Contractul de tiparire va fi semnat dupa expirarea celor 5 zile in care se pot depune contestatii, valoarea totala a acestuia urmand a se stabili dupa ce vor ramane definitive candidaturile.

LASA UN RASPUNS