FALȘI gunoieri prinși de polițiștii locali când înșelau piteștenii. AȘA îi PĂCĂLEAU pe localnici

0
1675

Un echipaj al Poliției Locale Pitești a depistat doi cetățeni din localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița, care, sub pretextul că sunt lucrători la serviciul local de salubritate cereau bani locatarilor din Pitești.
Cei doi, în vârstă de 66, respectiv 67 de ani, au fost surprinși în zona Gheorghe Doja, mai precis blocul B6A, în timp ce solicitau bani de la locatari. Ei au fost amendați de către Poliția Locală cu câte 200 de lei. Metoda falșilor gunoieri este aplicată în special în cartierele de blocuri din Pitești.

”Falșii angajați apar, de regulă, în preajma sărbătorilor, îmbracați în haine care seamănă a salopete, iar metoda după care acționează este clasică: aceștia sună la interfon spunând că sunt de la ”gunoi” după care iau la rând apartamentele și cer bani.
Facem apel către cetățeni să fie vigilenți și să nu cadă în capcana acestor impostori care, de cele mai multe ori nici nu sunt din județul Argeș. De asemenea, vă aducem la cunoștință că angajații celor două firme de salubritate care operează în Pitești nu vor aplica niciodată asemenea metode.”, informează reprezentanții Primăriei Pitești.

LASA UN RASPUNS