Falsi deratizatori, ARESTATI! Cum actionau in Pitesti, inseland locatarii

0
866

Falşi deratizatori au ajuns în arest după ce au fost prinşi de poliţişti de la Secţia 3 Poliţie, Piteşti. Adrian Hamzu, de 26 de ani, din Bucureşti şi Laurenţiu Marius Zapciu, de 41 de ani tot din Capitală au venit la Piteşti cu scopul de a fura.

Indivizii au sunat la uşa unei bătrâne în vârstă de 91 de ani şi s-au dat drept angajaţi ai unei firme de deratizare. În timp ce unul stătea de pază ţinand-o de vorbă pe bătrână şi distrăgându-i atenţia, celălalt, “deratiza”. În realitate acesta scotocea prin locuinţă după bunuri, furând produse în valoare de 4.000 de lei. O parte din lucruri au fost recuperate în timpul cercetărilor. Cei doi au fost reţinuţi sambătă.

Când a aflat că va ajunge în arest, Adrian Hamzu a leşinat şi a căzut rănindu-se la cap. Astfel, înainte de a fi dus în celulă, acesta a făcut o incursiune pe la spital, acolo unde a primit îngrijiri. Pe numele celor doi, Judecătoria Piteşti a emis mandate de arestare preventivă pentru câte 30 de zile, sub acuzaţia de furt calificat.

LASA UN RASPUNS