Fabrică din Argeș! Investește 1 milion de euro în EXTINDEREA activității. NOI LOCURI de MUNCĂ

0
3962

Investește un milion de euro pentru extinderea activității. O firmă ce își are activitatea în județul Argeș in­ves­teşte într-o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare. Astfel că, noua unitate va fi funcţională din luna septembrie şi va avea o capacitate de producţie de peste 4 milioane de pahare pe an.

Este vorba despre Goldplast, care extinde activitatea fabricii de la Topoloveni pentru a produce pahare pentru Dom Perignon şi Veuve Clicqout. Compania realizează în judeţul Argeş veselă de unică folosinţă.

Goldplast, companie italiană spe­cia­lizată în design, producţie şi distri­buţie de accesorii pentru masă pentru industria ospitalităţii, in­ves­teşte într-o nouă linie de producţie pentru pahare turnate prin suflare. La noua linie tehnologică vor fi angajaţi peste 20 de muncitori, iar 10 tehnicieni şi un inginer vor fi specializaţi pentru mentenanţă şi procese tehnologice. „Decizia producerii şi aici a ce­lor mai pretenţioase produse marca Gold­plast este una firească, ce se înscrie în strategia noastră pe termen lung Route2022, cu care ne-am propus să dublăm cifra de afaceri în următorii 6 ani“, a declarat Domenico Zaccone, pre­şedinte şi CEO al Goldplast Group pentru Zf.ro.

LASA UN RASPUNS