Expozitie de tehnica si materiale de interventie. Pompierii, sarbatoriti la Pitesti! Ceremonial militar si religios

0
592

Data de 13 Septembrie are o semnificație aparte pentru toți românii, este ziua în care sărbătorim pompierii, eroi anonimi ai zilelor noastre.
Ei sunt cei care, zi de zi, poartă lupta cu secundele pentru a da șansă la viață, sunt cei care, fără să stea pe gânduri, intră în foc, ape sau sub dărâmături pentru a-și salva semenii.

Astăzi, 13 septembrie, la sediul din municipiul Piteşti, pentru sărbătorirea Zilei Pompierilor din România, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a organizat şi desfăşurat un ceremonial militar și religios și o expoziţie de tehnică şi materiale de intervenţie.

La această activitate au participat reprezentanţi ai autorităţilor publice judeţene şi locale, pompieri militari, rezervişti, dar şi reprezentanţi mass-media. Pentru profesionalismul, devotamentul şi curajul de care au dat dovadă în executarea misiunilor ce le-au fost încredinţate, au fost avansate în grad înaintea expirării stagiului minim, următoarele cadre:
În gradul de locotenent colonel: Mr. Popescu Iuliana;
În gradul de căpitan: Lt. Bădiță Andrei;
În gradul de plutonier adjutant:
– Plutonier major Olar Ramona – Mihaela
– Plutonier major Mocanu Cameluța
– Plutonier major Andrei Marcel
– Plutonier major Grozea Ion
– Plutonier major Neagu Florentin
– Plutonier major Mincă Cristian.

Tot astăzi, în principalele zone cu afluență mare de persoane s-au organizat puncte de informare preventivă pentru popularizarea şi conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi la modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.madalina-epure-si-liviu-popescu-isu-argesziua-pompierilor-2016-1ziua-pompierilor-2016-oficialitati

LASA UN RASPUNS