Europarlamentarul Victor Bostinaru le-a vorbit pitestenilor despre programul PSD si i-a indemnat sa voteze pozitia 3

0
337

Împreună cu europarlamentarul Victor Boștinaru, vicepreşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, campania s-a desfasurat astazi la Pitești, pentru a promova și susține candidații PSD Argeș la alegerile parlamentare.
“Îndrăznește să crezi în România! Pe 11 decembrie votează PSD, poziția 3 pe buletinul de vot!”, transmit social democratii.

Europarlamentarul Victor Boștinaru, vicepreşedintele Grupului Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European a venit la Pitești, pentru a promova și susține candidații PSD Argeș la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Europarlamentarul PSD ne cere să îndrăznim să credem în continuare în România, să multiplicăm proiectele realizate până acum, proiecte strategice și investiții care au dezvoltat România și au contribuit la integrarea ei europeană și euro-atlantică.
“Viaţa de partid nu înseamnă doar vot, înseamnă și dezbatere, înseamnă curajul de a spune ce gândești și de a acționa. Există la nivelul organizaţiilor judeţene sau organizaţiilor locale, foarte mulţi membri care și-ar putea aduce contribuţia la dezbaterea de idei din interiorul partidului. Este obligaţia noastră să-i punem în valoare. Fiecare membru de partid trebuie să aibă certitudinea că, dacă muncește și se pregătește, va putea să se afirme în interiorul partidului și va putea să urce în ierarhia partidului datorită meritelor lui. Acestea sunt valori și idei pe care trebuie să le promovăm.
Avem nevoie de oameni noi, avem nevoie de idei proaspete, de energie. Trebuie să construim noua generaţie de lideri. PSD își deschide ușile către toţi cei care cred în valorile lui.”.psd-arges victor-bostinaru

PSD Argeș; Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”; M.F. 11160007

LASA UN RASPUNS