Este OFICIAL! S-au DESPARTIT. Vedeta a facut anuntul, in urma cu putin timp, pe Facebook

0
817

Desi erau frumosi impreuna si majoritatea credeau ca relatia lor va merge in directia casatoriei, ei bine aflam ca cei doi s-au despartit. Sunt femei care comenteaza pe pagina de Facebook a campulungencei cu privire la faptul ca si schimbarea de look prevestea o astfel de veste, stiindu-se faptul ca femeile cand doresc o schimbare incep de la look.

Campulungeanca Adelina Pestritu si artistul Speak s-au despartit. Anuntul a fost facut oficial de catre Adelina, pe pagina personala de Facebook, dupa ce vreme de cateva saptamani s-a tot zvonit cu privire la o eventuala separare a celor doi:

“Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre.
Va multumesc pentru intelegere!”.adelina-pestritu-si-speak

LASA UN RASPUNS