Este OFICIAL! Argeseanul a fost numit SECRETAR de STAT in Guvernul Grindeanu!

0
2368

Este oficial! Argeseanul a fost numit secretar de stat in Guvernul Grindeanu, la Ministerul Economiei. Este vorba despre Iulian Robert Tudorache (foto), copresedinte ALDE Pitesti, despre care s-a discutat zilele trecute ca este posibila o mutare a sa in ministerul Economiei, iar acum aflam ca prim-ministrul Sorin Grindeanu a decis eliberarea lui Cristian Buşu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei şi numirea lui Iulian Robert Tudorache în funcţia de secretar de stat, la acelaşi minister.

De asemenea, Gabriel Liviu Ispas a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Educaţiei Naţionale, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Diana Severin a fost numită secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu. Premierul a decis şi eliberarea, la cerere, a lui Daniel Mărăcineanu din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Relaţia cu Parlamentul. Conform unei alte decizii a premierului, Maria Magdalena Grigore a fost numită secretar de stat la Ministerul Transporturilor. De asemenea, Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Marin Florian, la cerere, din funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Aceste decizii au fost publicate miercuri în Monitorul Oficial.

LASA UN RASPUNS