Elevi amenintati cu MOARTEA de un… coleg! PROTEST intr-o scoala din Pitesti

0
2053

Mai multi elevi au facut un protest intr-o scoala din Pitesti, aratandu-se revoltati de comportamentul unuia dintre colegi. Sunt “voci” care spun de jigniri, amenintari cu moartea, acte de violenta. Se pare insa ca elevul ar avea si ceva probleme de sanatate care conduc la astfel de violente, dupa cum a spus chiar seful Inspectoratului Scolar Judetean Arges, Dumitru Tudosoiu (foto).

“Nu putem muta elevul intr-o alta scoala fara acordul parintilor, sub nicio forma, decat disciplinar, daca sunt motive, iar ancheta colegilor mei in asta consta. Am inteles ca a fost acolo vorba si de violenta, pentru ca are niste probleme de sanatate ce conduc la astfel de actiuni.”, a declarat inspectorul general cu privire la situatia creata in Scoala nr. 16 Pitesti, unde mai multi elevi au protestat pentru ca elevul problema sa fie mutat intr-o alta unitate de invatamant.

Se pare ca acolo dureaza tensiunea de mai bine de un an, motiv pentru care s-au revoltat si parintii, spunand ca nu aud acasa decat de situatii cu probleme, copiii fiind jigniti, amenintati, loviti. Copilul ar fi amenintat si pe unii dascali.

Elevii clasei a 7-a B au transmis prin acest protest ca vor “o scoala sigura”. Tatal copilului ii ia apararea acestuia, spunand ca au avut loc, de-a lungul timpului, si rautati ale elevilor asupra copilului.dumitru tudosoiu, isj arges general

LASA UN RASPUNS