Elev de la un liceu cu renume, ELIMINAT din examen! Peste 1700 de elevi ABSENȚI

0
1049

A fost prins pe picior greșit și eliminat din sala de concurs, mai exact de la examenul de simulare pentru bacalaureat. Este vorba despre un elev care invata la un colegiu cu renume ce a fost prins incercand sa copieze cu ajutorul unui telefon mobil. Ghinionul lui a fost ca profesorii din comisie au fost vigilenti si l-au depistat incercand a fraudeze examenul.

Astăzi s-au desfasurat simularile probei scrise de matematica din cadrul Evaluării Naţionale la clasa a VIII-a, respectiv a simulării probei obligatorii a profilului din cadrul examenului de bacalaureat naţional la clasele a XI-a şi a XII-a. A fost si un elev eliminat pentru tentativa de copiere, culmea, de la un liceu bine cotat. Este vorba despre un elev de clasa a XII-a de la Colegiul National Ion C Bratianu care a incercat sa fraudeze examenul cu ajutorul telefonului mobil, ne-au transmis reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Arges.
De asemenea, au fost peste 1700 de elevi absenti la simulari, din cei 15.000 de elevi inscrisi pentru sustinerea examenelor de anul acesta.

Iata situatia centralizata emisa de ISJ Argeș:

Elevi în clasa a VIII-a: 5290 înscriși
Prezenţi la simulare: 4892
Absenţi: 398
Elevi în clasa a XI-a : 5029
Prezenţi la simulare: 4243
Absenţi: 786
Elevi în clasa a XII-a: 4721
Prezenţi la simulare: 4200
Absenţi:521
Următoarea probă scrisă este proba la alegere a profilului -la clasa a XII-a- și se va desfăşura vineri, 17 martie 2017.

LASA UN RASPUNS