După o săptămână, în COMĂ, tânăra intoxicată cu monoxid de carbon a MURIT! ”Mi-ai lăsat un GOL IMENS”

0
52784

Andreea Drăgan, tânăra în vârstă de 19 ani intoxicată cu monoxid de carbon, a încetat din viaţă. Joi, seară acesta a intrat să îşi facă baie şi a fost găsită de tatăl său, în stare de inconştienţă. Timp de aproape o săptămână, tânăra din Călinești a fost ţinută în viaţă de aparte. În tot acest timp a respirat artificial, iar medicii nu îi dădeau şanse de surpavieţuire.

În urmă cu puţin timp, verişoara Andreei Drăgan a anunţat decesul. Acesta a postat pe un cont de socializare, un mesaj emoţionant.

”Nu voi uita niciodată bucuria cu care trăiai fiecare moment, nu voi uita zâmbetul, ochii, sufletul tău bun şi cald! Am să-mi reamintesc până când îți voi fi alături clipele noastre împreuna, copilăria frumoasă pe care am trăit-o, momentele de bucurie, de tristețe, nebuniile pe care le făceam, ultima dulciurică pe care o împărțeam! Ai fost sora mea din altă mamă cu care am mâncat din aceeaşi farfurie! Mi-ai lăsat un gol imens în suflet, frumoasa mea, dar am să-l umplu cu amintirile, că doar ele mi-au rămas, amintiri pe care le voi păstra vii, în mintea şi inima mea! Dumnezeu să te odihnească în pace, Madi a mea!!!”. 

Sursă Foto: Facebook

LASA UN RASPUNS