După o banală tamponare, în AREST!

0
2143

După o banală tamponare, în arest! Nici în cel mai urât coşmar al lui nu s-ar fi gândit dâmboviţeanul de 35 de ani că i s-ar putea întâmpla aşa ceva. Acesta se afla la volanul maşinii sale pe DN 65 B, venind dinspre Piteşti către A1.

Nu a păstrat o distanță suficientă în timpul mersului, fapt ce a determinat coliziunea cu un alt autoturism condus regulamentar în aceeași direcție de un şofer în vârstă de 44 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma impactului un pasager din maşina dâmboviţeanului a fost rănit uşor, necesitând cercetările poliţiştilor. În timpul verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul vinovat nu avea dreptul de a conduce un autovehicul, având permisul suspendat. În plus, era şi băut. Etilotestul indica o concentraţie de alcool de peste 1 la mie în aerul expirat. Când i s-a propus să meargă la spital pentru recoltarea de probe de sânge, conducătorul auto a refuzat.

Bărbatul nu a putut refuzat, însă, perechea de cătuşe şi ordonanţa de reţinere ce a fot emisă pe numele său, de oamenii legii, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS