După ÎNFIORĂTOAREA crimă, când și-a OMORÂT soția în fața copiilor și mamei, bărbatul s-a SINUCIS în PUȘCĂRIE. Și-a băgat cuțitul în INIMĂ

0
1850

Și-a dus planul la îndeplinire. Înainte să își omoare soția în fața copiilor, criminalul din Moșoaia, pe numele său Constantin Cornel Diaconu, a spus că o va omorî și apoi își va pune capăt zilelor.

După unele încercări eșuate, înainte de a fi dus după gratii, acum aflăm că acesta s-a înjunghiat în Penitenciarul Mioveni, acolo unde era încarcerat. Bărbatul s-a înjunghiat cu un cuțit, în inimă, după ce și-a aplicat mai multe înțepături, iar colegii de celulă l-au găsit plin de sânge. Vă reamintim că și-a omorât soția, cu 15 lovituri de cuțit, în fața mamei fetei și a copiilor. Elena Dumitru, în vârstă de 30 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de bărbatul cu care are doi copii, chiar sub privirile și țipetele micuților.

Înainte de a fi prins și încarcerat, Constantin Cornel Diaconu ar fi încercat să se sinucidă, fiind găsit cu o rană superficială la gât. De asemenea, acesta ar fi dat drumul la gazele de la butelie tot pentru a încerca să își pună capăt zilelor.

Citiți mai multe amănunte despre înfiorătoarea crimă din Moșoaia în materialul următor:

LASA UN RASPUNS