Dube de POLITIE din 4 judete si din Bucuresti pentru transportarea inculpatilor la Tribunalul Arges! Desfasurare de FORTE

0
1172

O adevarata desfasurare de forte! Pentru transportarea inculpatilor, au fost folosite dube de politie din 4 judete si din Bucuresti.

34 de inculpaţi din dosarul de sclavie din Berevoeşti au fost prezentati Tribunalului Argeş, magistraţii luând hotărârea că se impune prelungirea mandatelor lor de arestare preventive cu inca 30 de zile. Şi în cazul celor patru femei, însărcinate sau cu probleme grave de sănătate, se menţine măsura arestului la domiciliu.
Miercuri au fost prezentati instantei 20 de inculpati, iar 18 au ajuns in fata judecatorilor in cursul zilei de astazi.

Inculpaţii au fost transportati cu dubele poliţiei din judeţele Argeş, Olt, Vâlcea, Dâmboviţa şi Bucureşti la Tribunalul Argeş, acolo unde s-a judecat prelungirea de mandat.

“Tribunalul Argeş admite propunerea formulată de Ministerul Public, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Serviciul Teritorial Piteşti. Astfel, prelungeşte pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11 noiembrie 2016 şi până la data de 10 decembrie 2016, inclusiv, măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţi”, se arată pe site-ul instanţei de judecată.

Va reamintim ca, in luna iulie a acestui an, au avut loc 40 de percheziţii în satul Gămăceşti din comuna Berevoeşti, judeţul Argeş, pentru destructurarea mai multor grupuri infracţionale organizate specializate în infracţiuni de trafic de persoane şi trafic de minori. Victimele erau bătute, nu primeau mâncare, iar când primeau li se ofereau resturi, erau legate cu lanţuri si chingi sau încuiate pe timpul nopţii ca să nu poată fugi.

LASA UN RASPUNS