Drum judetean inchis de 2 ani! Se iau masuri pentru redeschiderea circulatiei

0
382

In urma unei alunecari de teren ce a avut loc in anul 2014, in zona drumul este inchis pe unul din cele doua sensuri de circulatie. Noua conducere a Consiliului Judetean Arges anunta ca se iau masuri pentru ca acest drum sa fie redeschis circulatiei.

În anul 2014, o alunecare de teren a distrus o parte din drumul județean care traversează comuna Mihăești, în zona satului Drăghici, din această cauză drumul fiind închis pe unul din cele două sensuri de circulație.

“Miercuri, 6 iulie, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu, împreună cu directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Alina Nicolau, directorul A.B.A.A.V., Tatiana Diaconu, și primarul comunei Mihăești, Gheorghe Matei, s-au deplasat în zonă pentru a stabili ce măsuri trebuie luate pentru a stopa alunecările de teren, dar și pentru a repara în cât mai scurt timp acest drum.

În urma întâlnirii s-a decis efectuarea, în cel mai scurt timp, a unei expertize tehnice, însoțită de studii geologice, pentru stabilirea soluției de proiectare în vederea realizării obiectivului DJ 738 Mihăiești – Drăghici.”, transmit reprezentantii Biroului de presa din cadrul CJ Arges.

 

LASA UN RASPUNS