DOLIU în lumea magistraților! A murit un fost președinte al Judecătoriei Pitești. Avea 45 de ani

0
914

A murit fostul președinte al Judecătoriei Pitești, la vârsta de 45 de ani. La mijlocul lunii martie, a încercat să se sinucidă. A băut o substanță toxică și și-a tăiat venele, a fost dusă la spital și, deși apropiații sperau că femeia va scăpa, aflăm că Gabriela Iordache a murit, potrivit RTV.net.

Femeia a fost găsită de soț și dusă la spital în stare gravă, fiind internată iniţial în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Piteşti, ulterior transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Potrivit anchetatorilor, ea a lăsat un bilet de adio în care îşi exprima dragostea faţă de familie şi încrederea că soţul ei se va descura.

Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi, în data de 18 martie, despre o tentativă de sinucidere care a avut loc în localitatea Ştefăneşti. Fosta judecătoare Gabriela Iordache a mers într-o anexă a casei sale, a băut detartant şi apoi şi-a tăiat venele. Autorităţile au fost alertate de soţul femeii, care a găsit-o la scurt timp după ce a încercat să se sinucidă.

Fosta judecătoare a fost transportată la Spitalul Judeţean Piteşti, ulterior fiind transferată la Spitalul Floreasca din Capitală. Femeia a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, fiindcă substanţa toxică pe care a ingerat-o i-a afectat mai multe organe interne.

Sursa: RTV.net

LASA UN RASPUNS