Doi PITEȘTENI, reținuți pentru PROXENETISM! Victima a mărturisit totul polițiștilor

0
2330

Proxeneţi arestaţi, după ce au exploatat sexual o femeie. Este vorba despre o femeie și un bărbat din Pitești care au fost reținuți sub acuzația de proxenetism.

Victima în vârstă de 28 de ani practica deja prostituţia, când a fost racolată de o fostă colegă de breaslă, de aceeaşi vârstă. În schimbul promisiunii că va fi cazată şi i se va asigura un număr constat de clienţi care să le asigure amândurora un venit substanţial, a acceptat să facă ”echipă”.

Cele două însă făceau echipă bună până când un tânăr de 29 de ani, văzând cât de uşor fac cele două bani, a reuşit să o convingă pe prostituată să-i dea şi lui o parte din câştig, acesta având un grad de intelect ceva mai scăzut. A mers totul ca pe roate o lună după care au apărut discuţiile, iar tânărul a bătut-o pe cea care îi asigura venitul şi nu i-a mai permis să iasă din casă fără voia lui.

Atunci victima s-a dus şi i-a reclamat pe amândoi la poliţie. Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luare a unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS