Doi barbati RETINUTI in urma DESCINDERILOR!

0
1102

Bunuri în valoare de peste 10.000 de lei au fost recuperate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti în urma percheziţiilor efectuate la finele saptamanii trecute la mai multi spargatori. In urma descinderilor, doi bărbaţi au fost reţinuţi.

“Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti şi cei din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor casetofoane auto, polizoare unghiulare, o drujbă şi alte bunuri susceptibile a proveni din furturi din locuinţe.

Valoarea bunurilor ridicate de poliţişti este de peste 10.000 de lei.

De asemenea poliţiştii au identificat 360 de ţigarete care nu aveau timbru fiscal emis de autorităţile române. În cauză au fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Doi bărbaţi, de 33, respectiv 34 de ani au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi Judecătoriei Costeşti cu propunere de arestare preventivă. Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada noiembrie 2016 şi până în prezent ar fi pătruns prin efracţie în mai multe locuinţe de pe raza comunei Stolnici, de unde ar fi sustras diferite bunuri.

Reamintim că în dimineaţa zilei de 20 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti şi Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Argeş au efectuat 7 percheziţii domiciliare pe raza comunelor Stolnici şi Bârla, la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.”, au transmis printr-o informare de presa reprezentantii IPJ Arges.

LASA UN RASPUNS