Doi ARGESENI au fost alesi sa faca parte din CONDUCEREA Camerei Deputatilor!

0
948

Camera Deputaților a ales, miercuri, cu 312 voturi pentru și 3 împotrivă, componența Biroului Permanent.

Miercuri, Camera Deputatilor a ales cu 312 voturi pentru si 3 impotriva, componenta Biroului Permanent. Astfel, social democratii detin in Biroul permanent al Camerei trei posturi de vicepreședinte, două de secretar, unul de chestor, în timp ce PNL are un post de vicepreședinte, unul de secretar, iar USR un secretar și UDMR, ALDE și PMP — câte un chestor, conform algoritmului parlamentar.

In conducerea Camerei Deputatilor se afla si doi parlamentari de Arges, este vorba despre deputatul PSD Mircea Draghici (foto 1), ales in functia de chestor al Camerei, si Andrei Gerea (foto 2), de la ALDE, care de asemenea a fost ales chestor. Mentionam ca, deputatul argesean Mircea Draghici nu este pentru prima data in conducerea Biroului Permanent, ocupand de-a lungul timpului functii atat de secretar, cat si de chestor.

Potrivit listei votate de deputați, Florin Iordache (PSD), Gabriel Vlase (PSD), Rovana Plumb (PSD) și Cătălin Predoiu (PNL) vor fi vicepreședinți, Marcel Ciolacu (PSD), Ioana Bran (PSD), Corneliu Mugurel Cozmanciuc (PNL) și Cristian Ghinea (USR) vor fi secretari, iar Mircea Drăghici (PSD), Seres Denes (UDMR), Andrei Gerea (ALDE) și Valeriu Steriu (PMP) vor fi chestori.

Votul a fost secret cu bile.mircea draghici2

andrei gerea

LASA UN RASPUNS