Doar acum în Piteşti! Curs Stivuitorist – avizat ISCIR

0
483

Nu pierdeţi ocazia de a ocupa unul dintre ultimele locuri disponibile pentru urmãtoarea sesiune a cursului Stivuitorist organizat în Piteşti, curs organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate, dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat !

Doreşti sã deprinzi cunoştinţele şi atestãrile necesare pentru a activa pe motostivuitoare ? Urmeazã cursul de Stivuitorist organizat în Piteşti, curs avizat ISCIR ! Cursul se adreseazã celor care doresc sã obţinã autorizaţia iniţialã de stivuitorist. Ocupaţia de stivuitorist se referã la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea in condiţii de securitate a stivuitoarelor şi implicã cunoştinţe şi abilitãţi deosebite privind manevrarea în deplinã securitate a mãrfurilor.

De ce sã alegi cursul de stivuitorist organizat de Profesional New Consult? Pentru cã suntem de 10 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link : http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate :

telefon contact : 0740.250.290; 0725.420.330, 0784.333.777 .

puteţi remite un email la adresa : office@profesionalnewconsult.ro.

Sau la sediul firmei din Piteşti la urmãtoarea adresã : Bld. I.C. Brãtianu, Bl. D6, (în spatele complexului Fortuna), Jud. Argeş, în spatele hypermarket Prima – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt :

Curs Fotografie

Curs Operator Maşini Comandã Numericã http://www.profesionalnewconsult.ro/tehnici-si-meserii/operator-masini-cnc/

Curs Inspector SSM

LASA UN RASPUNS