“Discriminarea oamenilor de afaceri români, în favoarea acelor străini, care lucrează în România, trebuie să se încheie”

0
567

Investitorii autohtoni și investitorii străini trebuie tratați de statul român cu măsură egală, este de parere Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș și candidatul partidului pentru Camera Deputaților.

”Investitorii străini și cei români ar fi trebuit să aibă același regim, de la bun început. Discriminarea oamenilor de afaceri români, în favoarea acelor străini, care lucrează în România, trebuie să se încheie. Partidul Mișcarea Populară dorește ca legea investitorului străin să fie modificată în acest sens. Dacă vrem să avem capital românesc, trebuie să nu se mai facă diferențe.
Le transmit oamenilor de afaceri din Argeș să voteze PMP. Vom promova o lege care va face ca aceste discriminări să dispară. Noi dorim capital românesc (mă refer aici și la capitalul bancar) și investitori români, pe care vrem să-i promovăm cu precădere. Să se termine cu această vânătoare de vrăjitoare pe care Finanțele, sau alte instituții ale statului, au pornit-o împotriva investitorilor români. Nimeni nu are mai mult interes decât ei să creeze profit în țara asta. Iar profitul înseamnă locuri de muncă”, a comentat Bulf.

PMP Argeș, Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”, M.F. 11160002

LASA UN RASPUNS