Directorul general al Dacia Renault s-a intalnit cu primarul Pitestiului! Despre ce investitie s-a discutat

0
1072

Primarul Pitestiului, Cornel Ionica, a avut marti, 20 septembrie, o intalnire cu Yves Caracatzanis – Director General Automobile Dacia Renault.
A fost discutat rolul SC Automobile Dacia Renault în viata comunității, precum și implicarea municipiului Pitești, a județului Argeș, în dezvoltarea economica a regiunii.

La întâlnirea la care a participat și domnul Dan Manu – Președintele Consiliului Județean Argeș au fost abordate proiecte de interes comun ce privesc infrastructura de transport și serviciile publice oferite cetățenilor, impactul pe care acestea le au în dezvoltarea Uzinelor Dacia și a industriei orizontale. S-a abordat, în concret, susținerea pentru construirea unui nou pod peste Raul Argeș, care ar avea un rol foarte important în fluidizarea traficului, cu impact direct asupra activității Uzinelor Dacia. Acest pod, care îl va completa pe cel existent, făcând legătură între strada Depozitelor și DN 73, va avea o lungime de 520m și o latine de 21m, 2 benzi de circulație auto pe sens, zona de trafic pietonal și piste de biciclete.
Investiția este estimata la aproximativ 60-70 milioane de Euro și ne propunem sa o finanțam din fonduri nerambursabile, accesate în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș și Consiliul Local Mărăcineni.“, a declarat primarul Municipiului Pitesti, Cornel Ionica.cornel-ionica-si-director-dacia2

LASA UN RASPUNS