Din CULISELE festivitatii de inmanare a certificatelor de parlamentar! Comentarii ACIDE, NERVI si discutii amuzante

0
479

Luni a avut loc, in sala de sedinte a Consiliului Judetean Arges, festivitatea de înmânare a certificatelor de parlamentari, către noii aleşi ai judeţului, deputaţi şi senatori. Din culisele festivitatii, au fost parlamentari intarziati, suparati, aplaudati ori mult comentati pe margine de catre primarii argeseni invitati la eveniment.
”Sa isi ceara scuze ca a intarziat”
Festivitatea de înmânare a certificatelor de parlamentari a inceput dupa ora 9.00. Deputatul PSD Radu Vasilica si senatorul social democrat Cristina Stocheci au intarziat la festivitate, iar cel dintai a fost aspru criticat de catre edilii locali care se aflau in sala de sedinte. ”Asa va face si in parlament!”, ”A muncit mult in campanie!”, ”Sa isi ceara scuze ca a intarziat”, au fost doar cateva dintre comentariile primarilor la adresa celui care a ocupat pozitia 1 la Camera Deputatilor din partea PSD.
”Hai ca daca nu va puneam noi nu mai ajungeati deputat”
Imediat ce a fost strigata de catre cel care conducea festivitatea, respectiv subprefectul Emilian Dragnea, Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Arges, a ”incasat” si ea cateva comentarii: ”Hai ca daca nu va puneam noi nu mai ajungeati deputat”, stiindu-se faptul ca initial presedintele PSD Liviu Dragnea a recomandat ca aceasta sa se afle in josul listei de propuneri, insa, ulterior, aceasta a urcat pe pozitia 3 pentru Camera Deputatilor, dupa Radu Vasilica si Mircea Draghici.
Deputatul Radulescu aplaudat de fani
O situatie controversata a fost si in cazul parlamentarului Catalin Radulescu. Acesta a fost pus initial pe locul 6 pe lista pentru Deputati, insa ulterior, cu insistente de la unii primari, a fost mutat pe locul 5. La primirea certificatului de parlamentar, a fost aplaudat de primarii care l-au sustinut pentru postul de deputat.
Deputatul USR ”curtat” de PSD
Ionut Mosteanu, candidatul USR, care a fost si surpriza alegerilor parlamentare din Arges, a fost oprit la final de unul dintre primari care i-a si propus, mai in gluma, mai in serios, sa treaca de partea social democratilor: ”Tatal tau a fost la noi, la PSD. Hai nu vrei mai bine sa vii la noi?”. ”Tatal meu nu a facut politica si nici eu nu am facut pana acum niciodata.”, a replicat Ionut Mosteanu, proaspat deputat de Arges din partea USR.
Senatorul liberal Ion Popa a refuzat sa faca poza de grup
Senatorul PNL Ion Popa a fost vizibil suparat la festivitatea organizata in aceasta dimineata. A fost primul care s-a ridicat sa paraseasca sala si a fost ulterior oprit de subprefect pentru a se face o poza de grup. A asteptat putin timp, insa ulterior a parasit sala spunand ca nu face nicio poza.

Noii parlamentari de Arges sunt urmatorii: din partea PSD deputatii Radu Vasilica, Mircea Draghici, Simona Bucura Oprescu, Nicolae Georgescu, Catalin Radulescu, Nicolae Velcea si senatorii Serban Valeca, Gheorghe Marin si Cristina Stocheci.
Din partea PNL, deputatul Danut Bica si senatorul Ion Popa. Andrei Gerea este noul deputat din partea ALDE, iar Ionut Mosteanu este deputat USR.deputati-arges-1deputati-arges3 parlamentari-arges4 parlamentari-arges-radu-vasilica parlamentari-arges-ionut-mosteanu parlamentari-arges-cristina-stocheci

LASA UN RASPUNS