DESTIN TRIST pentru tânăra mămică diagnosticată cu o formă rară de cancer. A MURIT Cristina Manea

0
51883

Tânăra mămică din Pitești, depistată cu o formă rară de cancer, Cristina Manea, pentru care mii de oameni cu suflet s-au mobilizat pentru a-i salva viața, s-a stins din viață pe un pat de spital, într-o clinică din străinătate. Anunțul a fost făcut în această seară de fratele tinerei, care zilele trecute cerea ajutorul oamenilor de bine să se roage pentru Cristina. Tânăra mămică a pierdut lupta cu boala, lăsând în urmă o familie îndurerată.

Din păcate, Cristina a plecat printre îngeri. Desi in ultima perioada ne-a demonstrat ca este o luptătoare, Dumnezeu a decis ca ea sa mearga la El. Sincere condoleante familiei si multa putere.”, ” Cu parere de rau si durere in suflet,Cristinuca noastra a plecat sa ne vegheze de sus!!!”, Chipul tau blând a rămas in imaginea mea. Te-ai retras in lumea celor drepți si buni suflet bun ce ai fost… Dumenezeu sa iti vegheze somnul de veci!”, „Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet drag! Prea repede te-ai stins, ai fost si esti un inger! Multe lacrimi pentru tine, nu o sa fi uitat niciodata! Dor si durere! RIP frumoasa noastra!!!”, sunt câteva dintre mesajele postate pe Facebook de cei care au sperat până în ultima clipă că tânăra va putea fi salvată.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTEANCĂ diagnosticată cu un cancer rar. Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale unui soț disperat: ”Ne-am trezit din senin în CALVARUL ĂSTA”

LASA UN RASPUNS