Deputatul Mihai Voicu, a declarat la Pitesti: “Acum este un dialog al surzilor. Trebuie sa existe un dialog intre Guvern si Parlament”

0
349

Deputatul Mihai Voicu, vicepresedinte al PNL la nivel Central, a participat joi la conferinta saptamanala de presa a Organizatiei Liberale din Arges, dupa care a mers in teritoriu sa se intalneasca cu simpatizantii liberali din judetul nostru. A mers alaturi de liberalii argeseni in Pitesti si Curtea de Arges, la actiuni de strada.

In conferinta de presa, deputatul Mihai Voicu a discutat despre nevoia de reforma parlamentara, spunand ca in Parlamentul Romaniei este o transparenta din ce in ce mai redusa. A atras atentia ca trebuie monitorizata mult mai bine prezenta parlamentarilor, sa se asigure o transparenta a votului si sa existe o coerenta a votului legislativ.

“Ar trebui sa introducem verificarea prezentei parlamentare prin introducerea cartelelor, de doua ori pe zi, la inceputul si sfarsitul zilei de lucru. Propunem eliminarea votului secret, mai ales acolo unde este implicata si justitia, exceptie facand investirea Guvernului si motiunile de cenzura. Sa se transmita live sesiunile de comisii si plen. Sa existe un dialog intre Parlament si Guvern pentru ca acum este un dialog al surzilor. Parlamentarii spun ceva, primul ministru ceva, si tot asa. Ar trebui sa existe cate o intalnire de 2 ore in care parlamentarii sa prezinte intrebarile, acestea sa fie gestionate in interiorul grupului, premierul sa raspunda acestor solicitari si astfel sa devina un dialog.”, a declarat deputatul Mihai Voicu la Pitesti.

Comandat de PNL Arges, executat de Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”, Mandatar financiar: 11160004

LASA UN RASPUNS