Deputatul Draghici, despre patronul de ziar care-i “poarta sambetele”: “Totul este o fascinație bolnavă a unui om frustrat care NU m-a putut șantaja”

0
994

Mai multi jurnalisti au fost anuntati ca la DNA Pitesti, inca de la primele ore ale diminetii este asteptat deputatul PSD Mircea Draghici, intr-un dosar intocmit in urma unei plangeri inaintate de catre un patron de ziar din Curtea de Arges, care a si candidat la alegerile locale, pentru primaria Curtea de Arges, ca independent.

Dupa mai multe ore de asteptare, aflam ca de fapt parlamentarul se afla in Bucuresti, la sediul din Kiseleff, iar totul s-a dovedit a fi doar un zvon, menit sa ii afecteze imaginea parlamentarului de Arges. Draghici este hotarat sa depuna plangere impotriva patronului de ziar care ani la rand a dus o campanie de denigrare impotriva sa si a familiei sale. Acesta a anuntat ca maine va depune la Parchet plangere pentru santaj, hartuire si calomnie, iar de acum este hotarat sa actioneze in instanta ori de cate ori se spun neadevaruri la adresa sa.

Parlamentarul de Arges, Mircea Draghici, a postat si pe pagina personala de Facebook un punct de vedere referitor la inchipuita “citare” la DNA, explicand de asemenea si cum, de mai multi ani, se confrunta cu o campanie negativa asupra sa venita din partea respectivului patron de ziar din Curtea de Arges.

“Am citit cu stupoare informația de astăzi ca aș fi asteptat la DNA Pitești. Nu știu de niciun dosar sau de vreo abatere de la lege sub orice formă. Totul este o fascinație bolnavă a unui om frustrat care NU m-a putut șantaja și acum încearcă orice metodă de a mă stoarce de bani. NU am făcut rău nimănui sau familiei cuiva. Pot spune doar că familia mea a avut de suferit și mă refer la faptul că până și copiii mei au fost urmăriți și fotografiați în parc pe ascuns. Sunt ferm convins că, dacă s-a făcut o plângere astăzi, este o plângere nefondată și total mincinoasă. De ani de zile un ziar anume m-a tocat cum a putut pentru a face vânzare. Nu am putut niciodată să dau un drept la replică și nici nu am fost întrebat dacă o anumită informație apărută în presă este sau nu adevărată. Ce pot spune cu siguranță este faptul că, începând de astăzi, voi acționa în instanță tot ce se spune neadevărat la adresa mea.”, este punctul de vedere al deputatului PSD Mircea Draghici, postat pe siteul de socializare.

LASA UN RASPUNS