Deputatul Andrei Gerea: ”Rând pe rând, oamenii de calitate din PNL vor veni către ALDE”

0
451

Deputatul Andrei Gerea a declarat că este convins că va face echipă bună cu Ion Popa (foto interior), senatorul PNL Argeș care astăzi a anunțat că s-a înscris în ALDE.

Îi urez bun venit lui Ion Popa în ALDE. Ne-am regăsit în singurul partid cu adevărat liberal din România. Am lucrat foarte bine în vechiul PNL, sunt convins că vom face din nou o echipă foarte eficientă în ALDE. Venirea lui Ion Popa în ALDE arată clar, așa cum a explicat el însuși rațiunile deciziei luate, că noul PNL este condus de un grup de oameni care nu mai au nimic de-a face cu doctrina și cu valorile liberale. Noul PNL, sub Ludovic Orban, a devenit un partid în care nu oamenii de calitate sunt promovați, ci trădătorii și oamenii care nu trebuie să facă performanță. Ei trebuie să fie supuși intereselor mici ale liderilor de moment. La fel cum, de altfel, se întâmplă și în Argeș.
Rând pe rând, oamenii de calitate din PNL, foștii vechi liberali, vor veni către ALDE și către Călin Popescu Tăriceanu pentru că nu mai suportă să fie conduși de o mână de oameni care nu înțeleg ce înseamnă să faci politica demnă, corectă pentru cetățeni. Oamenii au ajuns să fie sufocați de obsesiile mărunte ale unor indivizi care sunt sclavii unor interese oneroase, motiv pentru care, de multe ori, sub impunerea grupării Orban, parlamentarii acestui partid au fost obligați să nu voteze proiecte de legi utile pe care chiar ei le-au inițiat”, a declarat chestorul Camerei Deputaților, vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, deputat de Argeș.

Prin această mutare politică, Organizația din Argeș a ALDE are doi parlamentari, respectiv deputatul Andrei Gerea și senatorul Ion Popa, iar liberalii argeșeni rămân cu un singur deputat, Dănuț Bica.

LASA UN RASPUNS