Delegatii din China, Rusia, Bulgaria si Republica Moldova au sosit la Mioveni!

0
417

Deschiderea oficială a manifestărilor prilejuite de Zilele Oraşului Mioveni a avut loc vineri, 24 iulie, la Primăria Mioveni, în prezența oficialităților locale și județene, a parlamentarilor din colegiul Mioveni și a delegațiilor străine din China, Rusia, Bulgaria și Republica Moldova.

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a primit două plachete aniversare din partea Consiliului Judeţean şi a Muzeului Judeţean cu prilejul aniversării a 531 de ani de atestare documentară, precum şi pentru merite deosebite în promovarea şi dezvoltarea oraşului Mioveni şi a judeţului Argeş. “În calitate de primar al oraşului Mioveni, le mulţumesc tuturor celor care vor participa la Zilele Oraşului. Sper ca aceste manifestări să fie pe placul locuitorilor oraşului, pentru că se vor desfăşura spectacole de muzică uşoară şi populară, concursuri şi competiţii sportive pentru toate vârstele”, a declarat edilul Mioveniului.

După discursurile gazdelor şi invitaţilor, primarul Ion Georgescu i-a invitat pe toţi la vernisajul expoziţiei de miniaturi a unor case memoriale și monumente din România, eveniment desfășurat cu sprijinul Muzeului Județean Argeș.mioveni, zilele orasului.1 mioveni, zilele orasului.3 delegatii straine, mioveni zilele orasului.2

LASA UN RASPUNS